Info om volontärspoolen

Hej föreningen!

Gothenburg Roller Derby har precis infört sin volontärspool. Beslut om detta fattades på årsmötet. Vi ska använda oss av volontärspoolen denna termin och sedan utvärdera den i januari. Syftet med volontärspoolen är att alla ska känna sig delaktiga i arbetet med att föra föreningen framåt och alla ska kunna bidra på det sätt som passar dem bäst. 

I bifogade filer kan ni läsa mer om volontärspoolen och hur det är tänkt att den ska användas. Styrelsen hoppas att detta ska kunna underlätta för våra ansvarsgrupper och få alla medlemmar att känna sig engagerade och viktiga för föreningen!

Klicka här  för att ge din information till volontärspoolen! OBS obligatoriskt för ALLA medlemmar. 

Ansvarig för volontärspoolen tills vidare är Karolina/Muren. Vid frågor kontakta volontärspoolen på volontar@gbgrollerderby.se

Bästa
Styrelsen genom Karolina

 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln