Workshop med Ballistic Whistle

Lördagen den 28 mars gästar Ballistic Whistle GBGRD. Han kommer att hålla en workshop för alla åkare som har klarat minimum skills.

Workshopen, kommer vara co-ed och pågå under tre timmar, och på denna tid kommer Ballistic Whistle att lära ut bl a "tornado blocking" samt hur en som jammer kan ta sig förbi en tornado-blocker!

Datum: 28 mars 2015
Tid: 14.00-17.00
Plats: Lundbystrandshallen, Göteborg
Biljettpris: 100 kr (internt, 300 kr externt)

Det finns också några off-skatesplatser för 50 kr (internt, 150 kr externt), om du vill vara med och anteckna.

Anmälan sker genom att skriva in sig här och sen betala 100/50 kr till QT (alt sätta in på SEB 5011 0087291, glöm inte märka med namn!) senast fredagen den 13 mars.

Det finns ett event, som ni gärna får dela och attenda på, bjud in alla ni känner i derbyvärlden, men notera att eventet är skapat för externa deltagare, så specialinformationen med priset för deltagare från GBGRD är inte med i det eventet.

(OBS att A- och B-laget har en egen workshop på förmiddagen (100 kr per person), men denna information har gått ut i respektive FB-grupp. A- och B-lagsspelare som medverkar på förmiddagens workshop har också möjlighet att medverka på MS-workshopen till fullpris (300 kr/150 kr). Anmälan enligt ovan eller via eventet.)

Derby love,
TG och A-lags-kaptenerna

Etiketter: nyheter workshop

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln