Sunday Funday!

Den 25/9 är det Sunday Funday och vi i Bout Production hoppas att ni är peppade på en dag med massa derby! Vi ser det som en dag då föreningen kan visa upp sig samt att vi medlemmar kan hänga och lära känna varandra. Vi kommer hålla till i Lundbystrandshallen och schemat ser ut som följande:

Dörrarna öppnar 13.00
Match 14.00-15.30
Open Skate 16.00-17.00
Sockderby 17.00-18.00

Match
Matchen är öppen för alla med MS, inklusive spelare från andra klubbar. (Ja det är ett scrim, men vi vill ha det så likt en match som möjligt där av användandet av termen match istället). Skriv upp er på följande dokument om ni vill vara spelare, domare eller NSO: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_vnVuaaYxUMJ7yp4XuVm3NdaGABMhG7lW8osu4vdMpY/edit#gid=2110440008

Open Skate
Under Open Skate finns det möjlighet att låna utrustning, så ta med den där vännen som vill prova på att skejta! Perfekt tillfälle för rookies att få tips av de med mer erfarenhet.

Sockderby
Till sist kan en prova på att tacklas under sockderbyn. Bjud in dina vänner så att de får känna på hur det är att spela derby på riktigt och bli tacklade av våra fantastiska rookies. Skriv upp dig som spelare på sockderbyn här: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YtMwWBX58vcUg2FHIHynN9fdXG7zjTW5GEICurwZO8I/edit#gid=0

Vill ni sälja fika och samla in pengar till ert lag? Hurra! Skriv upp er på listan så vi har koll på hur många som gör fika: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YtMwWBX58vcUg2FHIHynN9fdXG7zjTW5GEICurwZO8I/edit#gid=0

Vi hoppas att så många som möjligt kan vara med och ha kul. It’s Sunday Funday!

Derbylove,
Bout Production

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln