Arbetsgruppen för VIR söker fler medlemmar!

En arbetsgrupp har fått den viktiga uppgiften att utreda hur GBGRDs likabehandlingsråd ska arbeta och utses och vi behöver fler medlemmar för att slutföra arbetet så att gruppen kan komma igång och arbetet ta fart. Vi har under hösten gjort en normkritisk granskning av GBGRD och även till viss del roller derby som sport och håller nu på att färdigställa en rapport. 

Tycker du det är viktigt med likabehandlingsfrågor och vill bidra till att GBGRD blir en mer inkluderande och välkomnande förening för alla? Då hade det varit toppen om du vill vara med och slutföra rapporten (som nästan är helt klar)! Detta betyder inte att du är med i själva VIR-rådet utan endast i det förberedande arbetet som med lite hjälp snart kommer vara klart.

Har du erfarenhet av normkritiskt arbete och kunskap kring frågor som genus/kön, vithetsnorm/rasifiering, klass, transinkludering, speciesism mm. är det väldigt uppskattat om du är med här. Hör gärna av dig även om du bara kan hjälpa till lite grann för det är inte så mycket kvar innan själva rådet ska utses! Hör av dig till vir@gbgrollerderby.se om du vill vara med eller har frågor.

Hjälp till att göra GBGRD till ett tryggt, roligt och inkluderande sammanhang!

VIRs arbetsgrupp

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln