PR satsar på mer träning i sociala medier

Ny säsong och nya utmaningar.

PR har tittat lite närmare på vad som kommer att figurera i våra sociala medier denna höst. Planen är att öka fokus på träning och prestation. Vi vill stärka föreningens varumärke som en prestationsdriven och tävlingsinriktad organisation och visa hur mycket lagen och medlemmar kämpar, satsar och glöder för sporten. Vi hoppas även att detta kommer hjälpa framtida spons.

Vi kommer att behöva mer material relaterat till detta och behöver er hjälp då vi inte kan vara med överallt. Om du är med off skate på en träning och inte behöver hjälpa tränaren under vissa övningar uppskattar vi filmer och bilder. Säg till om du inte vill vara med på bild och skulle vi råkat publicera en iaf hör av dig till oss i PR så tar vi ner den så fort som möjligt. 
Vi vill även ha bilder och filmer på er från gymmet, när ni är ute och tränar på annat håll och när ni sätter snygga skateskills. Eller varför inte när ni testar något nytt och failar totalt, det är kul att se hur en utvecklas i en övning och nyttigt att se att allt inte blir perfekt på första försöket. Skicka in så mycket material ni vill, och kan. Vi försöker sprida ut det material vi får in. Så ibland kan det dröja längre innan något från dig kommer upp.  

PR arbetar även med att ta fram träningsutmaningar för att engagera följare och kommer presentera dessa närmre längre fram. Har du tips - hör av dig! Vi gillar input från medlemmar.
Självklart kommer vi att fortsätta med mjuka värden som exempelvis gemenskapen och engagemang i olika frågor. Även detta är en viktig del av GBGRD som vi vill lyfta och synliggöra. 

Ni når oss på pr@gbgrollerderby.se

/PR-gruppen

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln