Info från och med HT 2015

Hej alla fina GBGRDare! 

Den här terminen jobbar jag, er kassör SlutOn Slide, och vår ekonomiska revisor Beata Tråcklare med att sätta i system att våra medlemmar ska betala medlemsavgift och åkaravgift via faktura. I början av denna termin var det flera av er, till exempel alla rookies, som betalade på det gamla sättet via bankgiro (helt korrekt), och därför har några av er felaktigt fått fakturapåminnelse. Vi ber så mycket om ursäkt för detta. Jag har svarat er som detta gäller, och jag hoppas att ni har överseende med att det är lite krångligt såhär i skarven mellan de olika systemen. 

Det som gäller nu är alltså att medlemsavgifter och åkaravgifter endast betalas via faktura. Ni som betalade via autogiro i början av terminen kommer alltså i fortsättningen att betala via faktura istället. Fakturorna skickas via mail. Om någon vill få fakturan på annat sätt, vänligen meddela mig via mail. 

Vi kör fortfarande på betalningsintervallerna månadsvis, kvartalsvis och terminsvis. Det går bra att maila mig om en önskar ändra betalningsintervall.

Om någon av er som INTE har betalat någon avgift via bankgiro i början av terminen INTE har fått någon faktura - maila mig!

Hör gärna av er om ni har några frågor! :)

Kramar från kassör SlutOn Slide 

Kommentera gärna: